top of page
IMG_4964.JPG

My Yellow Fellow

My Yellow Fellow is een zonnetje op wielen. Op het moment dat je in deze oude volkswagenbus stapt, begint je hart te stralen en verschijnt er vast en zeker bij jou ook een glimlach van oor tot oor. 

Op heel bijzondere wijze is dit gele vriendje bij mij terecht gekomen.
Het is werkelijk een wonder te noemen! Een mooi verhaal dat ik graag met je deel. Je leest het {hier}.

Omdat het voor mij niet klopte de bus alleen te gebruiken voor familie tripjes, ben ik met de bus op pad gegaan om te ervaren en te voelen wat ik er mee mag... Ik merkte al snel dat samen onderweg zijn, helend en verbindend is. Want als het niet meer om de bestemming gaat maar om de reis, is je hart open. En kan het pad zich voor je ontvouwen op meest wonderlijke manier. Eentje die je van te voren niet voor mogelijk had gehouden. 

We dragen onze verhalen in en met ons mee. Wonderbaarlijke gebeurtenissen die je leven hebben veranderd. Door ze te delen wordt de magische energie vermenigvuldig en verspreid. Verhalen inspireren, ze zijn voeding voor de ziel. 

DEEL JOU VERHAAL EN GA  MET MIJ MEE OP PAD...
#myyellowfellow

IMG_5186i.heic

Festival Voorbereidingen

Samen met Fleur (van Fleurozz Tattoo Tempel) sta ik op mijn aller aller eerste Festival!!! De Spiritueel & Bewustwording Festival
(20 & 21 mei) in Landgraaf. De voorbereidingen zijn in volle gang. Fleur zet vanuit haar intuïtie prachtige henna tattoo's en ik geef je een krachtige boodschap uit de spirituele wereld mee. My Yellow Fellow geeft de bedding.

IMG_5108.heic

Geen Feestje zonder Voortent

Van thuis uit heb ik geleerd te roeien met de riemen die je hebt. Dat heeft er o.a. voor gezorgd dat ik op een creatieve manier de wereld in kijk...in mogelijkheden. Hebben we iets niet? Hoe kunnen we dat dan wél creëren. Zo werd een 40 jaar oude tent, met bijpassende nostalgische herinneringen, van zolder gehaald en omgetoverd tot een retro-de-luxe luifel voor onze gele vriend! Wat een feest. Of dat de luifel water dicht is, kan ik niet beloven. 

1e5e6055-b853-49c9-be0d-debceebd106e.jpg

Bij de Boer op Stal

Oude beestje hebben speciale zorg nodig. My Yellow Fellow is echt een zon-liefhebber (net als ik). Tegen regen en kou kan hij slecht tegen. Daar wordt hij roestig en knorrig van en dát wil je niet! Nu mag hij tijdens de winter maanden op stal tussen de warme koeien en stoere tractoren. 
❤ met speciale dank aan Marlies van Zeeland en haar familie!

17f13f1f-9fe3-450e-86e0-3cef3323895b.JPG

Naar de Natuurbegraafplaats 

♡ Herdenking Karin

IMG_0885.HEIC

When Angels go home..

This is your Project description. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

karinencamper.jpg

My Soul Sister

binnenkort hier te lezen...

IMG_3202.heic

Hij is GEEL,
dus we doen het...

Binnenkort hier te lezen

bottom of page