top of page

over mij...

Hello Sunshine,

Wat fijn dat je hier bent... Eén van de eerste dingen die ik zelf doe, is de over-mij-pagina op een website scannen. Om te lezen wat iemand beweegt en wat zijn/haar intentie is. Maar ook om in te voelen of er die 'magische klik' is. Natuurlijk weet ik dat we niet 'ons verhaal zijn', het geeft je wel een beeld, een indruk. Over mij...

Tijdens stormachtig weer, ben ik geboren op 11-11-1972 in Brabant. Als kind was ik al erg gevoelig voor sferen en energieën. Ik kon het vaak alleen niet plaatsen of mij er voor afsluiten. Daardoor raakte ik snel overprikkeld.  Door mijn dyslectisch vond ik moeilijk mijn plek op de lagere school. De term HSP was er toen nog niet. Ik tekende en puzzelde graag. In alles wat met creativiteit te maken had, kon ik mijn ei kwijt. Op mijn jas zat een naam/ adresplaatje gespeld omdat ik als kleuter graag alleen op avontuur ging.

In de beginnende pubertijd begon mijn interesse in het spirituele. Ik las boeken over tarot & handlezen, bijna dood ervaringen en de kracht van kristallen. Ook begonnen in die periode de heldere, voorspellende dromen.

Maar ik zag mijn creativiteit en spirituele interesse niet als iets waarvan ik mijn werk zou kunnen maken. Ik wilde in het plaatje passen en ging studeren aan de HEAO in Rotterdam. Na mijn diploma was het tijd de wereld verder te ontdekken. Ik reisde naar landen als Australië, Thailand, Sri-Lanka. Daarna vond ik een drukke baan in de communicatie. Na mijn eerste burn-out gooide ik het roer om en ging aan de Kunstacademie Willem de Kooning studeren. Iets wat ik op mijn 18de al wilde maar waarbij ik dacht niet goed genoeg te zijn. Het was een fijne tijd.


Ik was net afgestudeerd, toen ik mijn lievelingsmens Karel "per on geluk' via een dating site leerde kennen.  Van hartje Rotterdam verhuisde we naar het boeren platteland in Limburg.  We creëerde samen een groot gezin met 3 kinderen, honden, katten, kippen, konijnen én een baardagaam (die inmiddels is overleden). 

Ondertussen ontwikkelde ik mijzelf als ondernemer en Soulfotograaf. Werd ik gevraagd in binnen en buitenland. Maar ook mijn mediumschap & helderwaarnemen kwam in een stroomversnelling. Niet alleen door de verschillende opleidingen, workshops en trainingen die ik bleef volgen... maar vooral omdat ik mijn hart de richting liet bepalen en mij overgaf aan de stroom van het Universum. Ik startte het ruggenproject. Meer dan 40 vrouwen ruggen en hun verhaal heb ik vastgelegd, wat er toe leidde dat ik ontdekte dat ik lichttaal of lichtlijnen kon waarnemen als een soort aura maar dan anders. ;-)

 

thumbnail_large_edited.jpg

Een jaar later stapte KARIN mijn leven binnen!
Mijn TWINFLAME:  onlosmakelijk met elkaar verbonden vanaf het eerste moment.
 

Het was voor ons dan ook logisch om ons goedlopende bedrijf (zij haar yoga school en ik de fotografie) stop te zetten om samen een nieuwe onderneming te starten; Rising Sisters of the Sun. Daar bundelde we onze krachten en verdubbelde we het plezier. We werkte complementair aan elkaar als healer en medium. De ene magische gebeurtenis volgde de andere  op. 

 

In maart 2022 werd er bij Karin baarmoederhalskanker geconstateerd. De tumor was te groot om operatief te verwijderen. Van de chemo en bestraling werd ze zó ziek dat ze na de eerste behandelfase koos voor kwaliteit van LEVEN én genezing op alternatieve wijze. Het was een zwaar jaar maar we bleven onafscheidelijk. In z'n situatie leer je heel snel (of je wil of niet) wat LEVEN in het NU is.


21 december '22 is zij naar het licht gegaan, op de donkerste, kortste dag van het jaar. Het rouwproces dat volgde was hard, rauw en diep. Dankzij hele lieve vriendinnen, Karel en de Kundalini heb ik het verdriet en gemis om kunnen zetten en draag ik haar nu in mijn hart dichtbij. En geeft zij haar energie, liefde en licht door...

Precies dát gevoel wens ik jou ook.
Boodschappen van LICHT, geef ik met liefde aan je door!

LIEFS Cisca

Trainingen & Opleidingen

vlinderjuul.png
bottom of page