top of page
helling
Anita-7659.jpg

TATTOO

Divine Body Art

In de periode dat ik als fotograaf werkte, ontdekte ik 'per toeval' dat een tatoeage een energetisch veld heeft en/of jouw energetisch veld beïnvloed. Dit ontdekte ik toen ik de rug van een vrouw mocht fotograferen, zij had links op haar schouder een hart getatoeëerd. In eerste instantie was ik niet geïnteresseerd in de tattoo maar ik merkte duidelijk verschil als ik links van haar stond of rechts. Rechts voelde zwaarder terwijl links, waar het getatoeëerde hart zat, voelde licht en prettig. Het was zó opvallend en duidelijk dat ik haar vroeg of ze met mij haar verhaal wilde delen over haar tattoo. Ze vertelde dat ze dit hart had laten tatoeëren ter ere van haar overleden moeder, zodat ze altijd aan haar zijde was. "Mijn moeder is een grote steun in mijn leven geweest en nog steeds kijkt ze met mij mee".  Zonder dat ik dit wist, heb ik de kracht van haar tattoo (energetisch) ervaren.

Wat je plaatst, waar je het plaatst, hoe je het plaatst én door wie je het laat plaatsen.. it all matters!

 

HOE WERKT HET ?

een gechanneld
tattoo ontwerp,
afgestemd
op jou..

Een tattoo is meer dan een plaatje. De divine body art heeft een diep effect op je ziel en bewustzijn. Het kan je openen, helen, transformeren en zoveel meer voor je doen dan je in eerste instantie zou verwachten. Prachtig, want dat geeft een enorme verdieping aan het kiezen voor een tattoo én het ontwerp. Ook wat voor/welke tattoo…  

Ik werk in 4 fases:
✨Vanuit verbinding met jou
✨In afstemming met de spirituele wereld
✨ Uitwerken van het ontwerp en symboliek
✨Advies rondom plaats en tattoo artist

De volledige, maximale overdracht van de boodschap naar jouw energie- en bewustzijnsveld, vindt plaats tijdens een mooie tattoo ceremonie, als je dat wilt. Daar wordt met veel liefde en (het liefste) met de hand jouw symbool getatoeëerd. Zodat die ook echt het bedoelde effect heeft voor jou, jouw lijf en jouw leven.

 

bottom of page