top of page

Empower
Growth

Home (1)_edited.jpg

RUGGESPRAAK


Ruggenspraak,
is een bundeling van 40 boeiende zielsportretten en ontwapende levensverhalen van vrouwen die Cisca (opnieuw) in contact bracht met dit vergeten deel van zichzelf: de RUG.


Cisca ontdekt dat er zoveel meer schuil gaat achter onze rug, dan we in eerste instantie denken. Op je rug draag je niet alleen je verleden en je leed, maar ook je vleugels en je kracht. Alleen wie weet dat nog? Wie weet hoe haar rug eruit ziet. Wie weet wat haar rug te vertellen heeft? 

Na het lezen van dit boek ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw rug je te vertellen heeft. Laat je verrassen door dit lichaamsdeel, dat al heel je leven bij je is maar nog nooit jouw onverdeelde aandacht heeft gekregen.
Ontdek jouw rug als een plek waarin kracht, wijsheid en ongeziene kwaliteiten van jou verborgen liggen

Elk van de vrouwen die ze fotografeert ging door een wezenlijk transformatie proces van healing en heldere inzichten, door juist hun rug naar haar toe te keren, geven ze hun diepste geheimen prijs.
Cisca leest je rug alsof het een boek is.

Dat ging gepaard met een persoonlijk ontwakingsproces,  dat als een rode draad door deze verhalen loopt.

Ondanks dat ik dit project een aantal jaar geleden heb gedaan (2019) is het in de huidige ontwikkelingen waar de mensheid zich in bevind, heel actueel.  Ruggenspraak bevat niet alleen nieuwe wijsheid over onze rug en spirituele ontwikkeling maar heeft ook een helende werking bij het lezen ervan. De rug als spiegel van de ziel.
 
 

Pre - Order

Bestel hier alvast jouw boek!

Bedankt voor jouw bestelling

bottom of page